IMG 8116

Es Recó Porrerenc és una empresa porrerenca que va obrir les portes l'any 2014, ara fa set anys. Tot i que l'inici no va ser fàcil, el projecte familiar que perseguia la família Barceló Gómez va fer-se realitat: "Ens van arribar a aconsellar canviar aquest model de negoci" ens explica na Carme. 

Na Carme Gómez prové del món de l'hostaleria i la seva gran passió eren "els temps de matances". Pel que fa al seu marit, Andreu Barceló, fa més de quaranta anys que es dedica a treballar la fusta mallorquina. Així bé, els seus tres fills, en Xisco, na Magdalena i n'Andreu, tot i seguir els seus respectius camins, sempre han recolzat als seus pares participant en el projecte familiar.

Es Recó Porrerenc consta de dues parts, na Carme s'encarrega de la producció artesana i comercialització d'embotits tradicionals mallorquins, així com sobrassada, fuet o paté. Davant les nombroses restriccions actuals pel que fa a les matances, aquesta emprenedora ha dedicat tots els seus esforços en aconseguir matèria primera de la millor qualitat.

Paral·lelament i a una altra estança de la casa, s'hi troba la fusteria de n'Andreu, qui és conegut pels acabats dels treballs amb fusta mallorquina. Aquest porrerenc, després de més de quaranta anys dedicant-se a la fusta, coneix de primera mà els millors arbres mallorquins per cada tipus de feina: "L'alzina, l'albercoquer i l'ametller són les meves fustes preferides" ens explica aquest porrerenc.

Si bé el que pareix dos negocis units, aquesta unió va més enllà. I és que la unió familiar que hi trobau a Es Recó Porrerenc és màgica. Gràcies, Carme i Andreu, per compartir el vostre món amb nosaltres i els vostres fills, i per ensenyar-nos que no hi ha res impossible quan un creu amb el que fa. 

 

Contacte
 

Facebook Es Recó Porrerenc

Instagram Es Recó Porrerenc

Camí de sa Pedrera

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 64 72 59

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#sobrassada #fusta #embotits #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up