La gent de Porreres coneix l'empresa Decoració Floral & Events amb el nom de "Les flors de Sa Coma". Ara farà prop de cinquanta anys que en Francisco i en Tòfol Mestre Font, juntament amb na Catallina Mora Xamena, van deixar l'agricultura per a ser els primers productors de flors i herbes decoratives en tota l'illa de Mallorca. Després de dues generacions i el canvi a la finca de Sa Fontassa, aquesta empresa porrerenca segueix produint i comercialitzant flors arreu de l'Illa de Mallorca.

"Tots els meus records són amb flors al meu voltant" ens explica en Toni. Fill d'en Tòfol i na Catalina, en Toni Mestre des de nin coneix els secrets que s'amaguen al món de les flors: "Quan era estudiant jo ja veia que res m'agradava, i sempre vaig tenir clar que el meu camí seria seguir les passes dels meus pares" diu aquest empresari. Després de vint anys dedicant-se a la flor, en Toni s'ha convertit en un referent de la floricultura a l'illa.

L'empresa va evolucionar amb l'arribada de na Caterina Oliver Rosselló a la família: "Amb ella ha vingut la renovació de l'empresa familiar. A més a més de seguir produint flors i herbes decoratives, fa uns anys vam començar amb els esdeveniments, especialment bodes. Ens encanta!". El perfeccionisme del porrerenc s'uneix amb el bon gust d'aquesta felanitxera, per a ajudar-te a donar forma als dies i moments més especials de la teva vida, i dels que més estimes.

Si una cosa té clara aquesta parella, és que disfruten fent del seu ofici la seva passió. Quan no sembren, recullen, i quan no recullen, personalitzen rams per a cada un de nosaltres. "Cada ram és diferent i especial, trobes la inspiració dins cada persona" ens diu aquest matrimoni. Talment aquesta empresa, única i diferent dins del municipi de Porreres, i que fa dels nostres dies moments per recordar.

 

Contacte
 

Pàgina web www.decofloralevents.com

Facebook Decoració Floral & Events

Instagram Decoració Floral & Events

Camí de Son Lluïso d'es Tast

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 696 81 19 20

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#artfloral #flors #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up