Na Carme Gómez Sureda i n'Andreu Barceló Julià fa un bon grapat d'anys que van decidir ajuntar les seves dues passions a l'empresa Es Recó Porrerenc. Com bé indica el nom, aquesta empresa porrerenca fusiona el treball de la fusta de n'Andreu amb la producció d'embotits tradicionals mallorquins de na Carme, i és que aquesta mescla resulta tot un èxit!

"La gent sempre ens deia que la nostra idea era un desbarat, però després de molts anys i molta feina, hem vist el nostre somni fet realitat" ens explica el matrimoni. Gràcies a la seva tasca i la incondicional ajuda per part dels seus tres fills, aquesta família s'ha pogut anar fent nom arreu de l'illa de Mallorca.

"Disfrutam anant a les fires i mercats! Conèixer a gent d'arreu del món i veure que a la gent li agrada el teu producte és el que més ens reconforta" ens explica na Carme. Aprofitant que n'Andreu és mestre artesà fuster, aquesta família ha dissenyat una paradeta ambulant de fusta que no passa desapercebuda: "A la nostra paradeta hi troben fusta mallorquina molt ben treballada i on exposam els nostres millors embotits. Són moltes les persones que ens retraten!" ens diu la família.

El que és cert és que "Es Recó Porrerenc" no deixa indiferent a ningú! Ja sigui per la tradicional i molt treballada tenda que disposen a casa seva, per la qualitat de les peces de fusta que elaboren o per la simpatia i energia que desprenen na Carme i n'Andreu. Sigui com sigui, aquesta empresa és única a Porreres, Mallorca o al món!

 

Contacte
 

Facebook Es Recó Porrerenc

Instagram Es Recó Porrerenc

Camí de sa Pedrera

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 64 72 59

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#sobrassada #fusta #embotits #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

Me gusta la página

keyboard_arrow_up