Na Margalida Montserrat Martí, Margalida Roca per la gent de Porreres, des de ben jove es dedica a l'agricultura i a la ramaderia. Ara fa més de vint anys que va obrir aquesta petita carnisseria al carrer Tort de Porreres juntament amb la seva família.

“Nosaltres som un negoci familiar, en Miquel fa feina a fora vila amb el seu pare, Joan, i se'n cuiden dels animals; en Joan fa feina amb jo a la carnisseria" explica na Margalida. I és que aquesta família no només es dedica a la venda de productes càrnics o menjars preparats, sinó que també practiquen la ramaderia. És així com el seu negoci compren un cicle sencer.

Ara farà vint anys, aquesta família va haver de reinventar-se: la producció i venda càrnica a l'engròs es caracteritza per minorar el rendiment per animal i suposa un alt rebuig al final de l'any. "Els recursos han d'aprofitar-se i nosaltres vam començar a fer-ho gràcies a l'obertura de Can Roca" ens explica aquesta vilafranquera.

Tot i ser un petit negoci, a Can Roca elaboren una gran tasca pels residents de Porreres i dels pobles del voltant, posant a la seva disposició productes càrnics i menjars preparats amb ingredients de proximitat d’una qualitat incalculable.

 

Contacte
 

Carrer Tort 45

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 16 82 47

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#carn #ramaderia #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up