En Pau Bauzà, o Pau Xiscos per a la gent de Porreres, es dedica a l'ofici que el seu pare li va donar a conèixer des de ben petit. En Pau va néixer dins del negoci, ja que abans la sala de les ametlles sempre estava al pis de dalt de les cases particulars.

A Fruits Secs Bauzà es dediquen a la producció d'ametlla i garrova, la seva recol·lecció, la transformació i venda a l'engròs. Com és sabut, tant l'ametlla com la garrova són d'immensa importància dins de la història, l'economia i la gastronomia de l'Illa de Mallorca.

"Avui en dia hi ha màquines que ens ajuden, però abans es feia tot a mà" ens explica en Pau. Vos imaginau carregar sacs i sacs de cinquanta quilos a l'esquena? Idò el seu pare, el seu padrí i el seu repadrí sí que s'ho imaginaven i de fet ho feien sense pensar-s'ho dos pics.

Ara a en Pau l'acompanya el seu fill, també Pau, que amb vint-i-quatre anys ha decidit seguir amb la tradició de relleu generacional de Fruits Secs Bauzà. Quin gust veure a pare i fill plegats! Quasi tan gustós com veure les ametlles trencades i a punt per menjar que hi pots trobar a Fruits Secs Bauzà!

 

Contacte
 

Camí de Marina s/n

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 650 40 17 03

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#ametlla #fruitssecs #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up