En Joan i en Toni Rosselló Adrover, “Germans Galletas" per a la gent de Porreres, gestionen la fàbrica de Galletes Rossellons (abans Galletes Gelabert) on produeixen, com bé ho indica el nom, galletes i fideus d'ençà que tenien l'edat de vint i divuit anys respectivament.

El seu pare era un distingit distribuïdor de les reconegudes Galletes Gelabert de Llubí quan se li va presentar l’oportunitat de comprar aquesta fàbrica. En aquell moment, tot i la por de donar una passa d'aquestes dimensions, la parella de germans no van tenir cap dubte i es va tirar a la piscina amb il·lusió, ganes i coratge.

Després de més de quaranta anys d'aquell inici, Galletes Gelabert ja no és la petita empresa que era: "Nosaltres ja no som Galletes Gelabert, sinó que amb el temps i molta feina hem evolucionat. Ara, a Galletes Rossellons, el nostre objectiu és proveir productes d'una qualitat indiscutible. I quan aconsegueixes aquests resultats, et sents molt orgullós del camí què hem recorregut" ens explica en Joan.

Tot i que les noves generacions s'han implicat dins del negoci familiar, en Joan segueix arribant a la fàbrica a les tres i mitja de la matinada. I és que aquest porrerenc, encara que bereni de galletots amb embotit cada dia, o hagi aconseguit automatitzar la gran majoria dels processos de fabricació, de moment no viu com un rei.

 

Contacte
 

Pàgina web www.galletesrossellons.com

Carretera de Porreres km 0,5

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 64 70 80

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#galletesdoli #fideus #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up