2AFAD516 355E 4DEF 9140 336FFD68A8D3

Dia 21 d'octubre del 2010 és la data què, en Miquel, n'Apol·lònia i en Rafel Figuera Vaquer, juntament amb en Tomeu Lliteres Mesquida, recorden com l'inici de l'empresa porrerenca anomenada Agromart. Ara ja fa més de deu anys que aquest grup d'amics van decidir posar en comú la seva passió per la pagesia i produir fruites i verdures a l'engròs.

Si bé als inicis s'enfocaren en la quantitat de producte produït, la mateixa activitat del negoci durant aquests deu anys els ha fet canviar la seva manera d'operar: "Els dos primers anys vam produir molt, però amb els anys ens hem adonat que el mercat demana qualitat i no quantitat" ens explica en Rafel. Ara, aquesta empresa inverteix els màxims recursos possibles en la recerca de qualitat en els productes que hi elaboren.

"El fet que tots quatre venim de la pagesia ha ajudat molt a què als inicis cap de nosaltres es donés per vençut" ens explica en Tomeu. Aquest porrerenc defineix aquests deu anys amb tres paraules: "Han estat deu anys plens de coratge, passió i molts nirvis" ens diu entre rialles. Tot i que tots ells sempre havien fet feina, la vida no els havia preparat per a la ràpida i positiva evolució d'Agromart: "L'evolució d'Agromart implicà prendre decisions, i si t'equivocaves aprenies" ens diuen tots quatre.

Entre ells quatre la confiança és l'ingredient principal: en Rafel disfruta sembrant i lluitant per seguir oferint les varietats locals; en Tomeu gaudeix aprenguen del sector alimentari de les Illes i duguen producte local a tots els indrets de l'Illa; en Miquel segueix aixecant-se a les quatre del matí per anar al Mercapalma i fer que a les tendes només hi hagi productes de gran qualitat; i és n'Apol·lònia qui guia la nau i s'encarrega que els valors com l'empatia o l'esperança siguin present en tota l’empresa.

Gràcies, Miquel, Apol·lònia, Rafel i Tomeu, per la vostra incansable empenta en què la gent de Porreres i tota l'Illa de Mallorca tingui sempre l'opció de poder comprar producte mallorquí, i per damunt de tot, producte de Porreres.

 

Contacte
 

Pàgina web www.agromart.com

Facebook Agromart Balear

Instagram Agromart Balear

Carretera de Montuïri - Lloret km 0,8

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 671 54 37 03

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#fruita #verdura #terra #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up