La història de l'empresa porrerenca Embotits Munar començà l'any 1942, quan el padrí i la padrina d'en Jaume Munar Ribot, en Jaume Munar i na Rosa Masot, van decidir comprar una llicència asturiana per a poder dedicar-se a la producció i comercialització de productes carnis tradicionals.

"Als inicis, la tasca dels meus padrins era fer la matança des del mes d'octubre al mes de març, i amb això vivien tot l'any!" ens explica en Jaume Munar. Actualment són molts els productes que podem consumir fora de temporada, i entre ells, la nostra molt estimada sobrassada mallorquina.

"En aquells anys fèiem fins i tot pernils, ho aprofitàvem tot del porc" ens explica aquest empresari. Tot i que Embotits Munar és coneguda per la seva producció de patés artesans, aquesta família fa més de setanta anys que es dedica a la producció de sobrassada artesana de primera qualitat.

"La meva padrina Rosa era una gran cuinera, tot el que feia era mel! La fórmula del paté, va ser invenció seva" ens explica en Jaume. Ara, el nét d'en Jaume i na Rosa recorda l'apassionant història de la seva família, així com la gran tasca per fer del seu producte un reclam arreu de les Illes Balears.

 

Contacte
 

Pàgina web www.embutidosmunar.com

Facebook Embotits Munar

Carretera Felanitx 118

Porreres, Mallorca


Telf. +34 971 16 82 61

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#sobrassada #pate #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

Me gusta la página

keyboard_arrow_up