"Als meus catorze anys quan jugava amb els meus cosins" aquesta és la resposta d'en Benet Barón quan li demanes com va començar a l'ofici que ha marcat la seva vida. Aquest empresari i porrerenc per voluntat pròpia, ha convertit el que era un petit forn i pastisseria en una gran empresa on cap producte et deixa indiferent.

De la mà del seu tio, en un petit forn a Sa Cabaneta, en Benet va poder aprendre l'art de fer pa i productes de pastisseria de primera categoria: "La meva visió és intentar que tot el que fem sigui bo i de gran qualitat, no vull especialitzar-me només en una cosa" ens explica aquest forner. Al forn Benet Barón hi trobareu des de pa de xeixa 100% mallorquí, a panades, coques i ensaïmades de tota classe.

L'evolució d'aquesta empresa, però, ve lligada a la demanda de productes de qualitat per supermercats i altres comerços de tota l'illa. “Vam començar al carrer Almoina, després ja vam agafar el local devora l’Escola Nova i, durant un temps vam agafar un local a l'Avinguda Bisbe Campins de Porreres, però al 2010 vam haver de tancar" ens conta el mestre forner.

Si una cosa té clara en Benet Barón és que la seva passió per aquest ofici no s'atura davant cap impediment. Després de més de trenta anys deixant-se la pell per a servir-nos el pa que acompanya els nostres menjars, ell segueix disfrutant fent el que el seu tio li ensenyà un estiu jugant amb els seus cosins.

 

Contacte
 

Facebook Forn Benet Barón

Instagram Forn Benet Barón

Carrer d'en Cerdà 138

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 16 67 37

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#forn #pastisseria #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up