En Joan Picornell Blas, "Llurità" per a la gent de Porreres, és un pagès de vocació de Porreres. Tot i que sempre va fer feina a l'aeroport, des de fa un grapat d'anys es dedica exclusivament a la producció i comercialització de productes agrícoles arreu dels mercats de l'illa de Mallorca.

"Mai vaig pensar que acabaria de pagès" ens explica en Joan. Amb el pas del temps i gràcies a la insistència dels seus pares, aquest porrerenc inicià els seus estudis a la universitat, tot i que ell en aquell moment ja començà a tenir molt clar el seu camí: "L'estil de vida que té un pagès et dóna una llibertat que cap altra feina et donarà" ens diu.

Ara farà set anys que aquest porrerenc va apostar per ressembrar la seva finca amb arbres fruiters "Aquí tenim albercocs, prunes, pomes, peres i melicotons!" ens explica orgullós. Gràcies a l'ajuda del seu pare, va poder fer realitat la seva aposta per la fruita típica local, que ara difícilment es troba.

"M'agrada molt la meva feina. He tingut grans oportunitats davant meu, però jo he triat aquest camí. Aquí és on em sent realitzat!" ens diu en Llurità. Hi ha alguna cosa més satisfactòria que fer cada dia el que més t'agrada? En Joan ho té molt clar, el seu lloc és a fora vila, envoltat de llibertat!

Actualment és molt difícil trobar a persones que es dediquin a la pagesia per vocació, ja que és un ofici molt dur i poc valorat. Entre tots hem de prendre consciència que aquests oficis són necessaris per al manteniment de la qualitat de vida que els nostres avantpassats ens han deixat.

 

Contacte
 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 627 46 51 62

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#fruita #productelocal #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up