Na Miquela Ferrà i en Baltasar Nicolau, pares d'en Damià Nicolau de Can Not, fundaren la Carnisseria de Ca Na Miquela de Porreres l'any 1984. L'any 2009, anys després que els seus pares tanquessin les portes de la carnisseria, en Damià, juntament amb l'ajuda de la seva dona Joana Maria Picornell, va decidir reinventar la seva carrera i apostar per la producció de sobrassada artesanal.

"Si alguna cosa he après dels meus pares és que l'essència del producte tradicional resideix en fer les coses com deien els nostres padrins. No per voler fer més hem d'oferir un producte de menor qualitat" ens explica en Not. Després de més de dotze anys apostant per la producció de sobrassada tradicional aquesta parella s'ha decidit a apostar per un nou producte, el pebre de tap de Cortí.

"Avui en dia, qualsevol persona pot fer la mateixa sobrassada que nosaltres a casa seva, però no tothom sap que la utilització del pebre de tap de Cortí que feim a Son Not és el gran valor afegit" ens explica l'empresari. Si bé tots coneixem bé i utilitzem el pebre vermell, la varietat autòctona mallorquina és el pebre de tap de Cortí, que a poc a poc s'està tornant a produir.

Actualment Can Not és de les poques empreses mallorquines que es dediquen a la producció i elaboració del pebre de tap de Cortí mallorquí. És una sort poder comptar a poc a poc amb productes mallorquins fets de varietats autòctones que realment aporten tant valor a la nostra gastronomia i tradició.

 

Contacte
 

Pàgina web www.cannot.com

Carrer Agustí Font 60

Porreres, Mallorca


Telf. +34 629 63 54 22

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#sobrassada #pebretapdecorti #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up