IMG 2251

En Damià Nicolau Ferrà és un porrerenc que es dedica a la producció d'embotits tradicionals mallorquins i, des de fa uns anys, a la cultivació i producció de pebre de tap de Cortí. Gràcies a la gran ajuda de la seva dona, na Joana Maria Picornell, l'any 2008 van decidir encaminar-se dins d'aquest gran projecte.

"Jo mai vaig pensar que pagues acabar dedicant-me a aquest ofici, i avui puc dir que estic molt orgullós de la gran tasca que van fer els meus pares i que jo he pogut aprofitar" ens explica en Damià. Si bé ell estudià empresarials i es dedicà a la banca durant un grapat d'anys, ara aquest empresari no canviaria la seva elecció per res del món.

Des dels seus començaments, aquesta empresa s'ha volgut centrar a fer únic i exclusiu el seu producte: "El procés de la sobrassada és sempre el mateix, i tots sabem quins ingredients la componen. La diferència resideix en la qualitat de cada ingredient, per aquest motiu vam decidir produir pebre de Tap de Cortí propi" ens explica aquest matrimoni.

"Cultivam el pebre de Tap de Cortí, el collim, i l'enfornam. Després d'assecar-lo li donam la textura desitjada i ja el tenim llest per posar a la sobrassada, a l'arròs o on vulguem". El pebre de Tap de Cortí és un ingredient clau dins de la gastronomia de les Illes Balears, i és l'encarregat de donar color, aroma i gust a la nostra cuina.

Gràcies, Damià i Joana Maria, per fer que la nostra tradició i producte de Porreres, sigui present a molts indrets d'aquest món.

 

Contacte
 

Pàgina web www.cannot.com

Carrer Agustí Font 60

Porreres, Mallorca


Telf. +34 629 63 54 22

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#sobrassada #pebretapdecorti #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

M'agrada aquesta pàgina

keyboard_arrow_up