En Toni Noguera, Toni de Can Ferrerico per als porrerencs i porrerenques, és l'encarregat de la matèria primera de l'empresa de Can Ferrerico de Porreres. Després de quasi deu anys d'ençà que van emprendre aquesta aventura, diu sentir-se orgullós de la feina que fa i satisfet amb ell mateix, així com del futur que espera deixar als seus fills.

"Nosaltres vam veure que al mercat no hi havia sobrassada feta així com la feien els nostres padrins i padrines, i vam llançar-nos de cap" ens explica aquest porrerenc. Ell, juntament amb el seu germà Bernat i un amic de la família, són les tres peces clau de Can Ferrerico, una sobrassada distingida a les Illes Balears i a la resta del món, on la nostra tradició i qualitat s'hi fa conèixer.

Aquest porrerenc s'encarrega de produir el menjar dels porcs, alimentar-los els 365 dies de l'any, criar-los i donar-los la seva millor vida a les finques on corren lliurement. El que pareix una feina senzilla, es complica pel fet que aquesta sobrassada és 100% ecològica, i avui en dia no és una feina fàcil: “Els animals només s’alimenten de l'ordi que sembram, tenim un nombre reduït d'animals per metre quadrat i, sobretot, ens asseguram que el producte que servim no contengui res més a part de la carn i les espècies" ens diu en Toni.

Can Ferrerico, una empresa que neix de la passió pel saber fer, de la nostra tradició, i que es vol posicionar com un embotit d’extraordinària qualitat a les Illes Balears i a la resta del món. Una empresa que creu amb el que els nostres padrins i padrines feien i aposten per un futur on aquests coneixements formin part del present.

 

Contacte
 

Pàgina web www.ferrerico.com

Facebook Can Ferrerico

Instagram Ferrerico Porreres

Carrer del Pare Francesc Molina 29

Porreres, Mallorca


 Telf. +34 971 10 71 71

Fotografia


Instagram@cativaquerfotografia 

Facebook @cativaquerfotografia 

Pàgina Web www.cativaquer.com 

Porreres, Mallorca


Telf. +34 697 38 60 86

Text

Victòria Barceló

Telf. +34 686 24 52 54

 

#sobrassada #tradicio #deporreres #Mallorca  

Xipo E-commerce
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 971 647221
  • info@empresesdeporreres.com
Porreres Producte Local
  • Plaça de la Vila, 17
  • (+34) 674549301
  • deporreres@gmail.com

Me gusta la página

keyboard_arrow_up